Μέχρι τώρα πάνω από 4000 μαθητές γνώρισαν τις σχολές και τα πανεπιστήμια που τους ενδιαφέρουν μέσα από τις UNIque Days. Σε κάθε UNIque Day, παρουσιάζεται ένα διαφορετικό αντικείμενο σπουδών, ενώ ο χαρακτήρας τους είναι εθελοντικός, φοιτητικός και μη κερδοσκοπικός.

Στόχος μας, να δώσουμε στους μαθητές αυτό που εμείς στην ηλικία τους δεν είχαμε. ΣΩΣΤΗ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ενημέρωση για τις σχολές που σκέφτονται να δηλώσουν στο μηχανογραφικό τους, μέσα από παρουσιάσεις σχολών, ανοιχτούς διαλόγους φοιτητών και μαθητών, παρουσιάσεις βραβευμένων ερευνητικών projects και φοιτητικων ομάδων και συμμετοχή των μαθητών σε προσομοιώσεις εργαστηρίων.

Φέτος και για 4η συνεχόμενη χρονιά, οι ημερίδες θεσμός για τον ακαδημαϊκό προσανατολισμό επιστρέφουν!

Οι UNIque Days 2020 τελούν ύπο την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν 3 ημερίδες:

  • 11 Απριλίου 2020:  Ημερίδα Πολυτεχνικών Σχολών και Σχολών Θετικών Επιστημών, Κτίριο Διοίκησης, Πολυτεχνειούπολη, Ζωγράφου
  • 25 Απριλίου 2020: Ημερίδα Ανθρωπιστικών Σπουδών, Πάντειο Πανεπιστήμιο
  • 2 Μαΐου 2020: Ημερίδα Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, ACEin Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Κεφαλληνίας 46

Για να δηλώσεις συμμετοχή και για περισσότερες πληροφορίες πάτησε ΕΔΩ!

Για οργανωμένη συμμετοχή σχολείου ή φροντιστηρίου πάτησε ΕΔΩ!

Με την υποστήριξη της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του ACEin του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Γραφείο Ελλάδος).

Αποκλειστικός χορηγός των UNIque Days των Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής και των Πολυτεχνικών και STEM Σχολών είναι το Oracle Academy.

 

 
1
2
3