Καλωσήρθες στο UniBuddies, την πρώτη δωρεάν διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης για τα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα(ΑΕΙ, ΤΕΙ), όπου φοιτητές σε ενημερώνουν άμεσα για τις σχολές τους. Για να δεις τις διαθέσιμες σχολές πάτησε εδώ .

Είσαι μαθητής Β΄ ή Γ΄ λυκείου και θες να σπουδάσεις σε κάποιο Πανεπιστήμιο ή γενικότερα θες να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για Σχολές που σε ενδιαφέρουν;

Τότε μην χάνεις  χρόνο και κάνε τώρα το προφίλ σου στο UniBuddies!

 

 

“Ωραία, και τι ακριβώς θα κάνω σε αυτή την πλατφόρμα;”

Με την εγγραφή σου στην πλατφόρμα του Unibuddies θα μπορείς να συνδεθείς με  φοιτητές από τις Σχολές που σε ενδιαφέρουν, θα έχεις την ευκαιρία να συνομιλήσεις μαζί τους, να μάθεις τα πάντα για τη Σχολή που σπουδάζουν και να λύσεις όλες τις απορίες σου.

Θα έχεις τη δυνατότητα να ξεκινήσεις εσύ ο ίδιος μια συνομιλία με έναν φοιτητή μέσω chat, και σε δεύτερη φάση και με video session!

“Ωραίο, μ’αρέσει. Και πως γράφομαι;”

Το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα: εδώ

“Ναι το έκανα,και τώρα;”

Θα πρέπει να μας στείλεις ένα email στο info@uniqueminds.gr με ΕΝΑ από τα παρακάτω βεβαιωτικά για να επιβεβαιώσουμε την μαθητική σου ιδιότητα (το βεβαιωτικό αυτό θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από τη Unique Minds και μόνο για την επιβεβαίωση της μαθητικής σου ιδιότητας)

 

  • Φωτογραφία από την πίσω όψη της ταυτότητάς σου,όπου αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και η ημερομηνία γέννησης
  • Φωτογραφία από το μαθητικό μητρώο σου ή βεβαίωση από το Λύκειο σου(από τον διευθυντή σου)
  • Φωτογραφία από το μαθητικό σου πάσο (αν έχεις)
  • Φωτογραφία της τελευταίας βαθμολογίας που πήρες από το Λύκειο σου(χωρίς να φαίνονται οι βαθμοί αν δεν θες)
  • Πρόσφατο πιστοποιητικό γέννησης

 

Αν είναι όλα όπως πρέπει, εντός 24 ωρών θα λάβεις ως απάντηση ένα mail με την πρόσκληση για να μπεις στην πλατφόρμα και να κάνεις το προφίλ σου,καθώς και αναλυτικές οδηγίες για όλα τα βήματα που θα χρειαστεί να ακολουθήσεις